Figurhugning samt renovering

Figurhugning samt renovering

Unikke løsninger

Sakskøbing Maribo Nakskov Stenhuggerier A/S tilbyder professionel og omhyggelig figurhugning samt renovering af førsteklasses kvalitet. Vi arbejder ud fra avancerede og gennemtestede metoder og med udgangspunkt i den enkelte opgave og sten. Dermed får du altid en unik og personlig løsning af højeste standard.

Vi har mange års erfaring i forskellige former for figurhugning samt renovering og løser opgaver for både virksomheder, privatkunder og offentlige institutioner. Blandt vores mange kompetencer er eksempelvis klassisk figurhugning, hvor vi med præcision og sans for detaljen oversætter en billedhuggers gipsmodel til sten.

Vi hjælper med at finde det helt rigtige

Du er velkommen til at kontakte Sakskøbing Maribo Nakskov Stenhuggerier A/S, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om vores ydelser. Vi står altid klar til at hjælpe!

Godt håndværk

Figurhugning og renovering

Vælger du Sakskøbing Maribo Nakskov Stenhuggerier A/S til dine opgaver inden for figurhugning samt renovering, er du sikker på at få en smuk og holdbar løsning til en god pris. Alle vores medarbejdere er dygtige og erfarne stenhuggere med god fysik, godt øjemål, rummelig forståelse, solide håndværksmæssige traditioner og sans for den enkelte stens muligheder og kvaliteter. Dermed opnår du altid højeste kvalitet og et professionelt resultat, når du vælger os til figurhugning samt renovering.

Figurhugning
Figurhugning kræver en særlig fornemmelse for detaljen og de iboende kvaliteter, som hver enkelt sten besidder. Hos Sakskøbing Maribo Nakskov Stenhuggerier A/S er der ikke noget, der hedder samlebåndsarbejde. Enhver opgave bliver udført med største omhyggelighed og respekt. Vi er trænede i at vurdere en stens styrker og svagheder, så vi kan udhugge den på optimal vis for et smukt og langtidsholdbart udtryk, hvor form og materiale komplementerer hinanden på harmonisk vis.

Mangler du en dygtig stenhugger til figurhugning samt renovering, så er Sakskøbing Maribo Nakskov Stenhuggerier A/S din professionelle fagmand.

Renovering
Trænger dine facader, vinduesplader, trappetrin eller sokler til en kærlig hånd? Er mindestenen på din kæres gravsted blevet slidt af tidens tand? Søger du en professionel håndtering af din stenbordplade, så den igen bliver som ny? I så fald er du landet det rette sted. Hos Sakskøbing Maribo Nakskov Stenhuggerier A/S udføres alle former for renovering af sten. Vi har udført talrige renoveringsprojekter af både større og mindre omfang for såvel privatkunder som store virksomheder. Hos os er ingen opgave for stor, og ingen for lille. Kontakt os for en personlig snak og et uforpligtende tilbud på professionel figurhugning samt renovering.

Professionelle løsninger
Har du særlige forespørgsler eller ønsker om udførelse af mere krævende opgaver, er du altid meget velkommen til at kontakte os – så vil vi gøre vores yderste for at imødekomme dine ønsker. Vil du eksempelvis bestille figurhugning eller renovering af meget gamle sten, kommer vi gerne og vurderer opgaven. Vores dygtige stenhuggere vil besigtige den konkrete byggesag, og i langt de fleste tilfælde kan vi vurdere hvilken stentype, der tidligere har været anvendt, så vi kan genskabe det originale udtryk så præcist og respektfuldt som muligt.

Sakskøbing Maribo Nakskov Stenhuggerier A/S – din fagmand inden for figurhugning samt renovering.