Om afdelingerne

Sakskøbing

Din lokale stenhugger

Leder du efter en dygtig og omhyggelig stenhugger med mangeårig brancheerfaring og et højt serviceniveau?

Hos Sakskøbing Stenhuggeri udføres alle former for sten- og granitarbejde med udgangspunkt i førsteklasses materialer og godt håndværk. Vores forretningsområder spænder vidt – fra udformning og renovering af gravsten, granitarbejde og figurhugning til udarbejdelse af smukke vinduesplader og bordplader til hjemmet.

Sakskøbing gravsten og granitarbejde – professionelt håndværk til stærke priser. Ring i dag til Michael eller Palle på 54 70 47 64.

Maribo

Erfarne fagfolk

Sten er et naturmateriale, som kræver kyndig håndtering. Med den rette udhugning, foretaget af en erfaren og kompetent stenhugger, opnås til gengæld et produkt, som du kan have glæde af resten af livet.

Hos Maribo Stenhuggeri udfører vi alle former for granitarbejde, udformning af gravsten, figurudhugning og renoveringer i alle afskygninger.

Vi har mange års brancheerfaring og er alle faguddannede stenhuggere med stor respekt for og kærlighed til faget. Lad Maribo Stenhuggeri udføre dit sten- og granitarbejde, og få et skræddersyet produkt af højeste kvalitet. Kontakt Lasse allerede i dag på 54 78 02 12.

Nakskov

Stenhuggeri

Med udgangspunkt i gode materialer, stolte håndværksmæssige traditioner og respekt for kunden udføres førsteklasses løsninger hos Nakskov Stenhuggeri.

Vores forretningsområder indbefatter gravsten, figurhugning samt renovering, granitarbejde, vinduesplader og bordplader samt renovering af gravsten. Hos os udføres alle opgaver med samme grundighed og professionalisme, uanset opgavens omfang. 

Se eksempler på vores arbejde her på hjemmesiden eller kontakt os for yderligere information om Nakskov Stenhuggeri. Ring til Michael, Palle eller Lasse i dag på 54 92 17 58.

Vi hjælper med at finde det helt rigtige

Du er velkommen til at kontakte Sakskøbing Maribo Nakskov Stenhuggerier A/S, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om vores ydelser. Vi står altid klar til at hjælpe!