Renovering af gravsten

Nyt liv til gamle sten

Renovering af gravsten

Med tiden bliver gravsten slidte, hvilket kan give gravstedet et forsømt udtryk. Vind og vejr slider på såvel sten som inskriptioner og eventuelle påsatte figurer, og i værste fald kan efterskriften blive helt ulæselig. Heldigvis kan man med en professionel renovering af gravsten genskabe den oprindelige kvalitet og give den gamle sten nyt liv, så den igen fremstår smuk.

Sakskøbing Maribo Nakskov Stenhuggerier A/S tilbyder renovering af gravsten til attraktive priser, udført med håndværkmæssig snilde og respektfuld omhyggelighed. 

Vi hjælper med at finde det helt rigtige

Du er velkommen til at kontakte Sakskøbing Maribo Nakskov Stenhuggerier A/S, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om vores ydelser. Vi står altid klar til at hjælpe!

Sådan renoverer vi gravsten

Nyt liv til gamle sten

Enhver renovering af gravsten vil tage udgangspunkt i den pågældende sten og dennes slitage. Som udgangspunkt ønsker vi at bevare stenens oprindelige udtryk, medmindre kunden specifikt ønsker andet. Det betyder, at vi med finfølelse pudser og shiner stenen op uden at foretage deciderede ændringer.

Renovering af gravsten indbefatter typisk oppudsning af bronzebogstaver og dekorationer eller opmaling af dekorationer og skrift. Derudover kan der være tale om udbedring af skader eller skånsom slibning, såfremt stenen er hårdt mærket af tidens tand. Renovering af gravsten sker altid i samråd og tæt kontakt med kunden, så resultatet stemmer overens med hver enkeltes ønsker. 

Tilføjelse af navn
En renovering af gravsten kan også indbefatte, at der skal tilføjes et nyt navn. Såvel ved begravelser som ved bisættelser er der i mange tilfælde et ønske om, at afdødes navn tilføjes på en eksisterende gravsten. Det er eksempelvis oplagt ved familiegrave, hvor der således opnås et smukt og harmonisk udtryk.

Bestiller I renovering af gravsten hos os, vil vi i så fald tage den eksisterende sten ind på vores værksted og udarbejde en ny inskription og eventuel dekoration efter jeres ønske. Vi har det helt rigtige værktøj og professionelle maskiner, som sikrer jer en smuk løsning.

Større renoveringer
Gravsten ligger ofte i mange, mange år, endda årtier på kirkegården, og den oprindelige udformning er måske ikke længere tidssvarende. Nye generationer kan være kommet til, som ønsker et andet udtryk eller at sætte deres personlige præg på en gammel sten.

Hos Sakskøbing Maribo Nakskov Stenhuggerier A/S tilbyder vi mere omfattende former for renovering af gravsten, hvor den eksisterende gravsten omskabes i henhold til jeres ønsker. Det kan eksempelvis være en ny inskription, en polering eller påsættelse af nye bogstaver. Ændringerne udføres altid med respekt for den gamle sten.

Hvorfor os?
Hos Sakskøbing Maribo Nakskov Stenhuggerier A/S er der ikke noget, der hedder hurtige løsninger og samlebåndsarbejde. Vi giver os god tid til hver enkelte kunde og opgave, og vi sætter en ære i at yde høj service og behagelig behandling. Denne tilgang betyder, at vores kunder altid går glade og tilfredse herfra.

Med vores mange år i branchen og en solid håndværkstradition som grundsten, har vi de bedst mulige forudsætninger for at omskabe dine ønsker og idéer til konkrete resultater. Kontakt Sakskøbing Maribo Nakskov Stenhuggerier A/S allerede i dag og hør meget mere om renovering af gravsten.