Vindue, bord og trappe

Vindue, bord og trappe

Elegance og høj slidstyrke

Vinduesplader og bordplader i sten er en både elegant, slidstærk og tidløs løsning, som er velegnet til alle steder, hvor stil og funktionalitet prioriteres højt. Køb dine vinduesplader og bordplader hos en professionel stenhugger og få et flot resultat med fokus på detaljen.

Hos Sakskøbing Maribo Nakskov Stenhuggerier A/S laver vi vinduesplader og bordplader i mange smukke stenarter, tykkelser og udformninger med dekoration og detaljer efter individuel smag. Således opnår du et unikt, skræddersyet produkt, som passer nøjagtigt til det øvrige interiør. 

Vi hjælper med at finde det helt rigtige

Du er velkommen til at kontakte Sakskøbing Maribo Nakskov Stenhuggerier A/S, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om vores ydelser. Vi står altid klar til at hjælpe!

Individuel løsning

Vindue, bord og trappe

Hvad enten du skal bygge nyt eller planlægger renovation af køkken, badeværelse eller udearealer, er vinduesplader og bordplader af sten et godt valg. Vi har et stort udvalg af produkter til hjemmet såsom køkkenbordplader med et hul til vasken eller flot haveudsmykning. Vi bearbejder råpladerne efter dit ønske, så du får en individuelt tilpasset løsning. Se for eksempel vores populære granitbordplader, der er en både hygiejnisk og luksuriøs detalje til køkkenet, som øger køkkenets samlede værdi, og som du kan have glæde af resten af dit liv, da granit aldrig forgår.

Udvalg
Vinduesplader og bordplader kan udføres af sten i mange forskellige farvenuancer og tykkelser. Få inspiration i vores fotogalleri eller besøg en af vores afdelinger, hvor du kan se de mange granitvarianter live og selv mærke glathed, hårdhed og tyngde. Vores dygtige og erfarne stenhuggere står naturligvis til rådighed med vejledning, så du får netop de vinduesplader og bordplader, som passer bedst til det konkrete formål.

Vinduesplader
Vinduesplader skaber en flot, funktionel og harmonisk afslutning på vinduerne og giver rig mulighed for personlig indretning, idet der kan sættes ting i vinduet. Vinduesplader i granit er en moderne og meget elegant løsning, som passer til stort set alle vinduer. Pladerne er nemme at tørre af, de har et naturligt og stilrent udtryk, og de er praktisk talt umulige at slide i stykker.

Hos Sakskøbing Maribo Nakskov Stenhuggerier A/S har vi med succes leveret vinduesplader i granit og andre stenarter til en lang række tilfredse kunder, og vi har helt sikkert også den rette løsning til dig.

Bordplader
Stadig flere danskere vælger bordplader i sten, da det er en både flot og meget funktionel løsning. Bordplader i granit er langt mere hygiejniske end bordplader i træ, da der ikke trænger noget ned i materialet. De er således nemme at tørre af og holde fuldstændig rene. Derudover er granit varmebestandigt, således at gryder og ovnfade kan afsættes direkte på bordpladen.

Granit har den unikke egenskab, at det aldrig forgår, og du opnår dermed en livslang løsning, hvilket til fulde kompenserer for den højere indkøbspris. Sidst, men ikke mindst, er bordplader af granit en ualmindeligt smuk og stilfuld løsning, som vil løfte køkkenet til nye højder.

Hør mere
Kontakt Sakskøbing Maribo Nakskov Stenhuggerier A/S og hør meget mere om mulighederne for at bestille vinduesplader og bordplader i flotte stenarter. Vi har et stort sortiment og udfører enhver opgave med omhyggelighed og professionalisme. Ring til os allerede i dag og kom et skridt nærmere en smuk og harmonisk indretning.

Sakskøbing Maribo Nakskov Stenhuggerier A/S – kvalitetsrigtige vinduesplader og bordplader fra en faguddannet stenhugger.